Book klassisk musik nær Frederiksberg her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, på jagt efter den ideelle underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger musikere, som tilbyder klassisk musik nær Frederiksberg eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.