Foredragsholdere nær Frederiksberg med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...