Foredragsholdere nær Frederiksberg med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra starten, og det så folk, der leder efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...