Find kopiband på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Kopiband, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at personer, der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med idéer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen