Find live musik til fest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Live musik til fest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, der søger efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere