Find musik til bryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til bryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle betydelige former for underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne portal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer som søger perfekt underholdning & musik kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk