Find musik til firmafest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til firmafest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere som leder fuldendt underholdning & musik ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere