Book musik til fødselsdag på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til fødselsdag, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle relevante typer god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det så personer, som er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere