Find musik til maden på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til maden, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Vil du have rolig underholdningsmusik under middagen eller musik, til en kæmpe fest på dansegulvet, så finder du kompetente musikere til det, du søger, lige her hos os. Når musikken er helt essentiel at have med til dit næste arrangement, så finder du det største udvalg af artister og musik i Danmark her på Eventzonen.dk. Det bedste er, at du som oftest kan høre eller se klip med artisterne, inden du reserverer dem, der skal stå for din underholdning.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk, som søger efter helstøbt underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger musik til maden på Bornholm, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.