Book musik til sølvbryllup på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til sølvbryllup, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det så danskere, der søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere