Find partymusiker på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Partymusiker, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer på jagt efter perfekt musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk