Find selskabsmusiker på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Selskabsmusiker, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder fuldendt underholdning & musik kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere