Børneshows på Bornholm

Der er desværre ingen kunstnere under Børneshow, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så folk, som leder efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen