Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Trylle-Carsten

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Duer flyver op – kaniner gør et hop.
Carstens trylleshow er i top.

Trylle-Carsten har tryllet for børn og voksne i mere end 30 år.

Læs mere...

Mere om Trylle-Carsten

Mangler du underholdning, i form af trylleri, til dit næste arrangement, fødselsdag, firma fest, børnefødselsdag, i centret eller noget helt andet.
Så er Trylle-Carsten tryllekunstneren du mangler, han tryller med levende duer og kaniner, og har tryllet i mere end 30 år.

Om det skal være et scene-show så alle kan følge med, eller lige foran øjnene på folk, så bliver det tilpasset til lige netop dit arrangement.

Anmeldelser ( | af Trylle-Carsten: 4,7 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt! Det bedsste trylleshow ever!

I forbindelse med vores børnegudstjeneste i Syv Sognegård Fastelavns søndag havde vi booket Trylle-Carsten. Wow for en mand - for en tryllekunstner! Med sit intense show tryllede han både duer og en kæmpe kanin frem til stor jubel for både store og små. Han underholdt i over ½ time med forrygende tryllekunst. Efterfølgende stod han sammen med børnene og lavede ballonfigurer på bestilling.
Det var mange som sagde, at dette var den bedste Fastelavns gudstjeneste/arrangement de havde været med til.
Kan varmt anbefales!

Anmeldt af Hans Eiler Hammer d. 13. februar 2018
5
1
5

Stor succes med Trylle-Carsten

Trylle-Carsten "tryllebinder" simpelthen sit publikum fra 1. minut. Han er fantastisk til børnene og hans kunster er så gode og pædagogiske, at både voksne, men især børnene, er aktive deltagere...
Og så har Trylle-Carsten simpelthen verdens største og fineste kanin som afslutningsnummer, som alle børnene strømmede til for at klappe.
Endelig blev der efter showet lavet ballondyr til alle børnene...

Anmeldt af Vagn Arne Lund d. 6. maj 2017

Kontakt Trylle-Carsten

Kontakt Trylle-Carsten via formularen her, så vil Trylle-Carsten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.