Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Trylle-Carsten

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Duer flyver op – kaniner gør et hop.
Carstens trylleshow er i top.

Trylle-Carsten har tryllet for børn og voksne i mere end 30 år.

Læs mere...

Mere om Trylle-Carsten

Mangler du underholdning, i form af trylleri, til dit næste arrangement, fødselsdag, firma fest, børnefødselsdag, i centret eller noget helt andet.
Så er Trylle-Carsten tryllekunstneren du mangler, han tryller med levende duer og kaniner, og har tryllet i mere end 30 år.

Om det skal være et scene-show så alle kan følge med, eller lige foran øjnene på folk, så bliver det tilpasset til lige netop dit arrangement.

Anmeldelser ( | af Trylle-Carsten: 4,8 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Super godt trylleshow

Carsten lavede et fantastisk godt trylleri. Børnene (og de voksne) var imponeret. Børnene levede sig fuldt ud ind i trylleriet. Tak til Carsten vil meget gerne anbefale dig👍

Anmeldt af Birgit Christensen d. 9. september 2019
5
1
5

Perfekt! Det bedsste trylleshow ever!

I forbindelse med vores børnegudstjeneste i Syv Sognegård Fastelavns søndag havde vi booket Trylle-Carsten. Wow for en mand - for en tryllekunstner! Med sit intense show tryllede han både duer og en kæmpe kanin frem til stor jubel for både store og små. Han underholdt i over ½ time med forrygende tryllekunst. Efterfølgende stod han sammen med børnene og lavede ballonfigurer på bestilling.
Det var mange som sagde, at dette var den bedste Fastelavns gudstjeneste/arrangement de havde været med til.
Kan varmt anbefales!

Anmeldt af Hans Eiler Hammer d. 13. februar 2018

Kontakt Trylle-Carsten

Kontakt Trylle-Carsten via formularen her, så vil Trylle-Carsten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.