Ballonklovnen Alfredo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Ballonklovnen Alfredo

Prisniveau

Kr. 2.800 - 4.800

Hjemby

Områder

Varighed

40 min. eller after aftale

Profil

Altid et sikkert hit med Klovnen Alfredo.

Med mere end 30 år i Showbizz, er det altid et sikkert hit med Klovnen Alfredo.

Kan enten bookes til ballonsjov og fantastiske ballondyr.
Eller som tryllekunstner med det store Børne og Familie Show.

Kan bookes til Walk Around i Deres Storcenter, Messecenter, Børnefestival, By/Havnefest og naturligvis også firma/privat arrangementer.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Ballonklovnen Alfredo: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fremragende!

Jeg havde hyret Joko til min 60 års fødselsdagsfest, for at han først og fremmest skulle give mine børnebørn en god oplevelse. Det gjorde han i allerhøjeste grad. Joko sørgede for, at alle børnene blev inddraget i showet og de var alle meget begejstrede. Men også de voksne blev rigtig godt underholdt. Jeg vil derfor gerne anbefale Joko til såvel børn som voksne:-)

Anmeldt af Kitte Nottelmann d. 29. januar 2013
5
1
5

Super tryllekunstner og troværdig julemand

Jeg har brugt klovnen Joko til min datters dåbsfest, og julemanden kommer hvert år forbi, når min datter få dage før jul holder børnefødselsdag. Han er meget troværdig som julemand. Børnene bliver vilde af begejstring, når de ser ham komme ude i haven. Alle vil røre ham og fortælle ham, hvad de ønsker dig. Men julemanden kan mere end bare lytte til børnene, han kan også trylle. En tryllende julemand er supersej, og han inddrager børnene, så de er med i showet. Det gør klovnen Joko også. Han er meget dygtig til både at trylle og involvere børnene, som nyder at få lov til at trylle. Han er meget engageret og god til at fange en bemærkning fra børnene og bruge det i showet. Det gør showet personligt og aldrig helt ens. At han så også kan fremtrylle ballondyr, gør ikke børnenes begejstring mindre. Jeg kan kun anbefale Joko, hvis man ønsker at gøre lidt ekstra ud af børnefesten.

Anmeldt af Janne Johnsen d. 7. september 2012

Kontakt Ballonklovnen Alfredo

Kontakt Ballonklovnen Alfredo via formularen her, så vil Ballonklovnen Alfredo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.