Man Of Many Talents

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Man Of Many Talents

Prisniveau

Kr. 4.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 min - 60 min.

Profil

Andreas Breilev er en enestående og bemærkelsesværdig cirkusartist med over 20 års erfaring. Han er kendt for sin enestående evne til at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem spektakulære ildshows, medrivende teater-walkabouts og betagende LED-/lysshows. Med et teknisk jonglerings niveau i særklasse og en magisk tilstedeværelse på scenen, formår Andreas at fortrylle sit publikum og efterlade dem i ærefrygt over hans enestående talent og uforglemmelige optrædener.

Andreas har optrådt på en række prestigefyldte begivenheder rundt om i verden, herunder NorthSide Festival, Tinderbox, Boomtown UK, Glastonbury, Tomorrowland, Burning Man og diverse cirkusser og events. Med en bred vifte af talent og erfaring kan Andreas tilbyde alt fra tribal ildshows og traditionelle cirkus forestilinger til farverige, psykedeliske karakterer. Han specialiserer sig i at skræddersy underholdning, der passer perfekt til enhver fest eller event.

Fra sin tidlige barndom har Andreas været drevet af en uovertruffen passion og et enestående talent for artistisk udfoldelse. Efter sin uddannelse ved AFUK (Akademiet For Utæmmet Kreativitet) har han dedikeret sig til at forfine sit håndværk til fuldkommenhed. Andreas har også haft privilegiet at rejse jorden rundt og samarbejde med nogle af verdens dygtigste artister, hvilket har beriget hans kunstneriske horisont og tilføjet en unik dimension til hans optrædener.

Andreas' repertoire omfatter jonglering med kegler, drage ildstave, kontaktstave, et-hjulede cykler, stylter, ildfakirshows, ildmanipulation, LED-/lysshows og musikalske forestillinger.

For yderligere information og skræddersyede, unikke shows tilpasset dit specifikke event, er du velkommen til at kontakte Andreas direkte!

Videoklip


Kontakt Man Of Many Talents

Kontakt Man Of Many Talents via formularen her, så vil Man Of Many Talents vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.