Find dinner jazz på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under dinner jazz, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Ingenting kan sikre den helt rette atmosfære som blød musik under spisningen og med en lydstyrke, der er tilpasset rummet og antallet af gæster, sørges der også for, at I kan tale sammen samtidig. Du kan booke en dinnermusiker til mange forskellige lejligheder, men særligt receptioner og selvfølgelig fester er perfekte begivenheder.

Uanset hvad du sætter mest pris på indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at medtage det bedste fra soul, disco og funk, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, der baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. De jazzbands, vi kan tilbyde dig, spiller alt fra Bossa Nova, Blues og Dixieland til Swing, Smooth Jazz og Ragtime.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest spændende, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere , så personer, der leder efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet men derimod portalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også muligheder for inden en event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller du er på jagt efter dinner jazz på Bornholm, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.