Kommunikation i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Kommunikation i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Den gode foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende historie. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Her fastlægger I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante temaer.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder ideel musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også gode muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...