Brøcker Kommunikation

Brøcker Kommunikation

Prisniveau

Kr. 6.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 minutter eller halvanden time.

Profil

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Jeg tilbyder et kompakt inspirations-boost til virksomhedsledere, kommunikationsmedarbejdere og virksomhedsnetværk. Det sker med foredraget "Sådan får din virksomhed sine budskaber i medierne".
Her trækker jeg på mine mange års kommunikations-erfaring - blandt andet 12 år som souschef og redaktionschef på TV 2 Østjylland.

På 45 minutter giver jeg staldtips og anbefalinger til, hvordan din virksomhed øger mulighederne for at få sine strategiske budskaber profileret i medierne som værdifuld PR.

Med fra oplægget får deltagerne:
*Redskab til afklaring af hvad deres virksomheder står for, og hvor de står stærkest.

*Redskab til afklaring af deres virksomheders strategiske hovedbudskaber.

*Anbefalinger til hvordan de ved at gå systematisk og skarpt til værks øger deres muligheder for at få deres strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

*Anbefalinger til hvordan de laver en effektfuld PR-strategi, der eksponerer de strategiske hovedbudskaber med gennemslagskraft.

*Mulighed for at jeg forud for foredraget forbereder oplæg til overordnet PR-strategi for et af deltagernes egne virksomheders budskaber. Et oplæg, jeg så præsenterer og forklarer under foredraget.

Facilitering af gruppearbejde:
I forlængelse af oplægget tilbyder jeg at facilitere et gruppearbejde, hvor deltagerne bliver yderligt afklarede om deres strategiske hovedbudskaber og konkrete PR-potentialer i virksomheden.


Varighed:
Oplægget varer omkring 45 minutter. Det samme gør et eventuelt efterfølgende, faciliteret gruppearbejde med afrundende diskussion i plenum.

Kontakt Brøcker Kommunikation

Kontakt Brøcker Kommunikation via formularen her, så vil Brøcker Kommunikation vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.