Mads Fencker (Huskelisten)

Mads Fencker (Huskelisten)

Prisniveau

Kr. 9.500 - 14.500

Hjemby

Områder

Varighed

45 min.

Profil

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn igen eller gå på indkøb uden indkøbsliste og komme hjem med alt det du manglede?

Gennem hele livet lærer vi en masse vi skal huske. Men det er de færreste af os, der har lært at huske. Det tages for givet, at det er noget vi kan på forhånd og det er netop derfor vi ofte føler os så dårlige til det. Fordi vi faktisk ikke rigtig har fået det lært. Efter Mads' fordrag er der kun en ting, du skal huske, nemlig hvordan du husker. Så kommer al anden viden af sig selv.
Mads Fencker er uddannet filosof og har formået at koge husketeknikker ned til deres aller mest simple struktur. Med en akademisk forståelse for hvordan og hvorfor vi mennesker tænker som vi tænker, så giver Mads et indblik i vores hukommelse. Ingen lange forklaringer af hjernen og dens opbygning. Mads fokuserer på praktiske teknikker til at blive bedre til at huske.

Kontakt Mads Fencker (Huskelisten)

Kontakt Mads Fencker (Huskelisten) via formularen her, så vil Mads Fencker (Huskelisten) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.