Kim Dalum

Prisniveau

Kr. 15.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Tilpasses kundens efterspørgsel

Profil

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosofi vil vi skabe "Verdens bedste arbejdsplads". Vejen dertil er fantastisk og fuld af lærdom og indsigt i sig selv. Kan tilrettelægges som kurset foredrag teambuilding og undervisning og udenlandsrejser. Værter : Kim Dalum, Proceskonsulent, filosofisk coach & Entertainer. / Anders Fogh Jensen: Filosof og foredragsholder og forfatter.

Udsyn med indsigt
Udvikling af det personlige lederskab

At udvikle det at tale bedre for at lede bedre
Mange oplever, at deres samtaler ender i andre situationer, end det de gerne ville. På denne tur bliver du bedre til at samtale og skabe de episoder, du gerne vil. Vi introducerer en tilgang til talen som handling og analyserer dine virkelige hverdagssituationer sammen med dig og ikke mindst øver vi det at tale bedre. Du vil blive introduceret til Den filosofiske samtale "PROTREPTIK". Turen byder også på en rejse ind i hverdagens metaforer og øvelser i at samtale om hverdagens begreber på en filosofisk måde. Her kan alle være med.

At udvikle en bedre forståelse af vores samtid
Med udgangspunkt i moderne filosofiske analyser af vores tid og ikke mindst de styresystemer, vi navigerer igennem, vil vi på denne tur åbne en ny horisont for dig. Du vil få indsigt i den tid, du lever og leder i, fra en filosofisk vinkel. Bl.a. vil du forstå, hvad den større samfundsmæssige kontekst for alle de projekter og de konstante fornyelseskrav, som du er en del af, som vi vil kalde projektsamfundet. Og vi vil lave øvelser, hvor du bliver bedre til at reflektere over de begreber, som hele tiden optræder i netop din dagligdag. Alle kan være med, såvel ledere som medarbejdere, turen kræver blot, at du lever i vores tid.

At udvikle det at tænke bedre for at leve bedre
Filosofien har igennem 2500 år tilbudt os tanker om, hvordan man kunne leve. Vi vil med hjælp fra nogle af de store filosoffer hjælpe dig med at lære at tænke bedre over din hverdag, over værdier, muligheder og nødvendigheder, myter og fortællinger, og hvad gode liv er gjort af. Vi har pakket værktøjskassen med det bedste fra filosofiens verden og på denne tur vil du bliver ført ind i at tænke på måder, du aldrig har tænkt før. Og måske komme forandret hjem. Alle kan være med.

Den praktiske tilgang: Alle ture indebærer såvel samtale som fysiske øvelser, da vi mener, at man lærer godt i samtale og med kroppen. Vi begynder hver dag med et oplæg og herefter går vi i gang med samtaler og med krop. Alle ture foregår i sublime omgivelser med stor udsigt og tid til indsigt.

Om jeres værter:
Kim Dalum: Selvstændig proceskonsulent, filosofisk coach/protreptiker. Samt Selvstændig entertainer, og gennem tiden medvirket i div. underholdningsprogrammer på DR 1, Tv2, Tv3 mfl.

Anders Fogh Jensen: Selvstændig filosof og foredragsholder. Forfatter til syv bøger, herunder Projektsamfundet og Projektmennesket, samt Metaforens magt. Deltager ofte med sine filosofiske analyser i P1 og DR2.

Ex 1
T.E.A.M. U.P
Vi arbejder med en procesform som hedder: T.E.A.M. U.P. som styrker mennesker i at få maksimalt ud af deres samarbejde i grupper og teams. Nøgleordene er troværdighed, energi, aktualitet og mod. Når disse faktorer er i spil udvikler gruppens proces sig i progressiv og produktiv retning. Måden hvorpå vi arbejder i T.E.A.M. U.P. er en blanding af underholdning og alvor, hvor vi gennem inspiration fra komikken, musikken og kunsten samt filosofiens tankesæt skaber konkrete scenarier som matcher gruppens behov for dannelse og videre fremfærd.

Ex 2
DEN VIRKNINGSFULDE MIDTE – DYRK DET VIGTIGE UDGANGSPUNKT!
Et koncept som får organisationer til virkeligt at levere efter hensigten. Resultaterne bliver til gennem fokus og det væsentlige omdrejningspunkt. Dette koncept tager afsæt i et filosofisk princip om at alt udspringer fra midten; og nærmere bestemt det midtpunkt, der betyder noget i den gældende sammenhæng. Spørgsmålene er derfor mange; hvilket omdrejningspunkt er det mest afgørende centrum, og er der flere omdrejningspunkter; hvordan hænger de sammen, skal de gøre det – og er de koordineret: hvad kaldes de? Og hvordan findes de frem? Til afklaring af alle disse spørgsmål har vi udviklet en konkret metode, der både styrker din organisation og ledelse i at træffe beslutninger på væsentlige grundlag, og motiverer dine medarbejdere til at skabe resultater på betydningsfulde måder.
Det er fra midten at resultaterne kommer !

Hvorfor er musik og humor relevant i ledelses udviklingskoncepter. Fordi at der hvor ordne ophøre tager kunsten over, og her er humor par excellence et unik ledelses redskab. Her er tretten gode grunde til at anvende humor i udvikling af samarbejde i organisationen

1.Fordi latter aktiverer kroppen
2.Fordi latter rammer os når vi bliver stive i betrækket.
3. Fordi latter åbner for fortolkning og forståelse
4. Fordi latter vover peger fingeren af det forkerte og ironiserer over det
5. Fordi latter kan overskridelse de velkendte normer og former
6. Fordi latter opstå i øjeblikket og ”navnløst”
7. Fordi latter gør tornen i dit øje til livet forstørrelses glas
8. Fordi latter tør at være dum, uskyldig, og naive
9. Fordi latter altid er social og opstå i fællesskab med andre.
10. Fordi latter er demokratisk og kan rammer alle
11. Fordi latter skaber glæde og livsmod
12. Fordi latter som selvironi giver dig retten til erkende at du tog fejl
13. Fordi latter bringe os ud af fatningen for en stund og er ganske ufarlig.

Kontakt Kim Dalum

Kontakt Kim Dalum via formularen her, så vil Kim Dalum vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.