Asbjørn Christensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Asbjørn Christensen

Prisniveau

Kr. 10.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 2 til 8 timer

Profil

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne til at skabe effekt og værdi.

Kommunikation er afledt af latin, og betyder oprindeligt ”at gøre fælles”.

Uden at kommunikere med hinanden kan vi ikke skabe effektive og udviklende faglige relationer. Kommunikation er en uundgåelig og uundværlig del af vores liv som mennesker. Men ordene er som bekendt misforståelsens kilde.
Den indbyrdes kommunikation på arbejdspladsen, har afgørende betydning for den fælles evnen til at skabe effekt og værdi.
Meget ofte er det de menneskelige relationer, der er afgørende for kommunikation, snarere end de konkrete ord vi anvender. Foredraget om samarbejde og kommunikation handler derfor ikke blot om selve kommunikationen som metode men mindst lige så meget om faglige og menneskelige relationer.

Vi er alle forskellige. Heldigvis. Dette humoristiske og involverende foredrag åbner jeres blik for, at faglige og menneskelige forskelligheder skal ses som en ressource fremfor et problem.
Der eksisterer en stor styrke i at bruge forskelligheder aktivt i opgaveløsning, og hele det potentiale åbner sig, når kommunikation anvendes som et redskab, der øger samarbejdsglæden, fremmer tillid, gensidig respekt, og opbygger de indbyrdes relationer i samarbejdet.

Deltagerne vil blive inspireret, modtage konkrete værktøjer og opnå øget bevidsthed om, hvordan de kan bruge egne og fælles ressourcer på arbejdspladsen. Forskelskraften skal bringes i spil, så alles ressourcer bidrager til at skabe effekt og værdi.

Med mange humoristiske scenarier fra praksis, tager foredraget kropssprog, slet skjulte antydninger, misforståelser, fejltolkninger, angreb - forsvar, og egen indstilling til samarbejdet under kærlig behandling. I bliver med garanti efterladt inspirerede og forløste af genkendelsens smittende latter. Foredraget veksler mellem humoristiske, praksisnære scenarier, præcisering af det teoretiske grundlag, og dialog der inddrager deltagernes perspektiver.
Udbytte:
• Fælles bevidsthed om at anvende forskelligheder som en ressource.
• Konkrete redskaber, der styrker den enkeltes evne til udviklende kommunikation.
• Klarhed over, hvad der kendetegner tydelig kommunikation
• Bevidsthed om ressourcefulde kommunikationsformer, der skaber fælles perspektiv.
• Øget indsigt i at være proaktiv og navigere uden om alle de situationer, hvor kommunikationsformerne skaber angreb og forsvarspositioner.
• Redskaber der inddrager alle ansatte på arbejdspladsen, i at være med-skabere af konstruktiv kommunikation, der øger arbejdsglæden.
• Teoretisk og praksisnær viden om kommunikationsformer af både forebyggende, vedligeholdende og udviklende karakter.

Sæt forventninger højt, og glæd dig til en sprudlende formidling, der skaber en betydningsfuld fælles indsigt, og efterlader deltagerne motiveret til handling fremadrettet.

Det siger kunderne:

"God blanding af humor og alvor, tilsat stof til eftertanke og værktøjer til at tage med hjem. Det er utrolig brugbart".
TDC A/S

"Det var helt i top, særdeles inspirerende og brugbart. Helt sikkert en af de bedste foredragsholdere vi har haft!!"
Ejendomsmæglernes Landsorganisation

"Vi kunne ikke have fået en bedre afslutning på vores projekt om nedbringelse af sygefravær. Det var underholdende med stærke budskaber!"
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest

"En sprød blanding af faglig kompetence og personlig erfaring. Et sprudlende humoristisk talent. Budskabet går rent ind! Brugbar formidling, simpelthen!"
Århus Universitetshospital

Kontakt Asbjørn Christensen

Kontakt Asbjørn Christensen via formularen her, så vil Asbjørn Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.