Michael Grankvist

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Michael Grankvist

Prisniveau

Kr. 0 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

75 minutter

Profil

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er bevidste om.
Bevidst brug af kropssproget højner selvværd, samarbejdsevner og modvirker stress.
Du kan booke mig til workshops og foredrag omkring kropssproget

Hvorfor beskæftige sig med kropssprog?
Kropssproget er det mest fundamentale og ærlige sprog vi har. Samtidig er det ofte det mest oversete sprog. Kroppen og psyken er tæt forbundet. Det, der sker inde i hovedet på os, giver sig udslag i vores krop, og det som kroppen gør, påvirker vores psykiske tilstand. Kroppen står derfor for langt hovedparten at vores følelsesmæssige kommunikation. At forstå kropssproget er at forstå os selv.

Aflæs kropssproget
Alle har glæde af at blive bedre til at observere andre. Vi aflæser hinanden hele tiden, for at finde ud af, hvordan vi skal forhandle med hinanden. Vi gør det instinktivt, nogle gange gør vi det godt, andre gange mindre godt. Alle kan blive bedre til det. Vi er langt mere tilbøjelige til at tro på hvad vi ser end hvad vi hører. Derfor bør vi blive mere bevidste om, hvilke signaler kroppen udsender.

Brug kropssproget
Vil du gøre indtryk på andre? Vil du fremstå troværdig? Så skal du bruge din krop. Som teaterlærer ser jeg det tydeligt hele tiden. De elever, der spiller troværdigt, er de elever der spiller med kroppen.

Motivation, arbejdsglæde og nærvær
Kroppen påvirker vores indre tilstand. Vi kan derfor arbejde med psyken ved at arbejde med kroppen, og du kan bruge kropssproget til at ændre din indstilling til omverdenen. Bliv et gladere og mere udadvendt menneske.

Mange kæmper med motivation og arbejdsglæde. Lyt til din krops signaler og tag dem seriøst.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Michael Grankvist: 4,4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Humoristisk og nærværende

Michael er super underholdende og humoristisk. Vi genkender jo de fleste ting han udpeger, men når det serveres med humor, er vi måske mere modtagelige til ironi og selverkendelse ;-)

Anmeldt af Powerjobsøgerne, Fredericia d. 23. maj 2022
5
1
5

Underholdende og oplysende

Michael Grankvist formåede at lave et foredrag, det var både underholdende og oplysende. Men en masse eksempler fra hverdagen fik han gjort foredraget nærværende samtidig med hans gode energi, der fik hele salen med. Jeg kan klart anbefale Michael til alt lige fra personalearrangementer til større foredrag.

Anmeldt af Lise Larsen d. 18. december 2021

Kontakt Michael Grankvist

Kontakt Michael Grankvist via formularen her, så vil Michael Grankvist vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.