Kommunikation i Jylland

4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende historier. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Efter dette skal du blot have oplyst menneskene omkring dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige emner.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således at danskere, der leder efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i Jylland med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...