Kommunikation i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Kommunikation i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde publikums interesse. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Her aftaler I også det tema eller de emner, som foredraget skal indeholde. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende emne. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så folk som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...