Find latin band i Sønderjylland her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således at danskere, som leder efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter latin bands i Sønderjylland eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...