Trio Mexico Lindo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Trio Mexico Lindo

Prisniveau

Kr. 6.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexicanske sange, der er populære og kendte i Danmark, som f.eks La Bamba, La Cucaracha, Cielito Lindo etc.

Trio Mexico Lindo optræder naturligvis i typiske mexicanske kostumer.

Musikere:
Edith Tamayo – vocal
Ernesto Manuitt- vocal – cuatro- guitar-percussion
Elvio bravo- vocal- guitar

Læs mere...

Mere om Trio Mexico Lindo

Edith Tamayo voksede op i søsiden ved Mazatlan ved Stillehavets kyst og i Culiacan tættere på foden af ​​bjergene længere inde i landet. En opvækst med en stærk social bevidsthed og med både sagn og overtro og ikke mindst den lokale musik.

Før hun modtog et stipendium på tv, gik hun som 17-årig på Bellas Artes Academy i Mexico City og sang over hele landet. Alligevel ønskede hun at rejse til Europa og endte i Sverige, hvor hun studerede klassisk sang, før hun igen vendte hjem og arbejdede i Operaen i hovedstaden.

I nogle år har hun boet i København.

Edith Tamayo-musik, der kombinerer traditionel mexicansk og oprindelig musik. Edith kan også høres i et mere intimt miljø med en lille gruppe musikere, har en særlig kærlighed til at optræde for børn og udvikler konstant sin musik, der arbejder sammen med musikere fra forskellige musikalske baggrunde. Sangene - en blanding af traditionelle og Tamayos materiale - har alle et let touch, de er luftige og fuld af farve. De fleste af de stort set akustiske ting er i en livsbekræftende op-tempo latinsk stil. Guitarerne er lyse og skinnende, og slagerne, selvom de er beskåret, er naturligt rige og til stede.

Coincidencias er Edith Tamayos nye album 2017 sammen med Trio “Domison”, Ernesto Manuitt, Yasser Pino, Elvio Bravo og den talentfulde musiker Eliel Lazo, albummet inkluderer nogle af hendes egne kompositioner.

Med en stemme, der er så klar som en klokke, ledsaget af hendes dygtige band, giver Edith Tamayo denne plade en masse glædelig musik og lidt melankoli. Det er en lyd, der er umulig ikke at blive rørt af.

Torben Holleufer

Videoklip

Kontakt Trio Mexico Lindo

Kontakt Trio Mexico Lindo via formularen her, så vil Trio Mexico Lindo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.