Find latin band i Jylland her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Vores sortiment dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger latin bands i Jylland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...