Los Fuegos

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 12 dage

Los Fuegos

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 x 45 til 4 x 45

Profil

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets musikalske baggrunde i et farverigt karneval af rytmer, grooves, breaks og melodier, og ud af virvaret strømmer en overvældende lyst til at danse og feste. Giv slip på hverdagens faste rammer og lad Los Fuegos humørfyldte, utraditionelle og inviterende musik sætte din krop i bevægelse.

Med rødder i Mexico, Colombia, Bosnien og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets musikalske baggrunde i et farverigt karneval af rytmer, grooves, breaks og melodier, og ud af virvaret strømmer en overvældende lyst til at danse og feste. Skellet mellem musikere og publikum forsvinder hurtigt i takt med at fødderne finder musikkens rytme og hele koncertsalen sendes ud på en berusende bølge af positiv energi. Giv slip på hverdagens faste rammer og lad Los Fuegos humørfyldte, utraditionelle og inviterende musik sætte din krop i bevægelse.

Kontakt Los Fuegos

Kontakt Los Fuegos via formularen her, så vil Los Fuegos vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.