Sóngoro Cosongo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Sóngoro Cosongo

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

Salsaorkesteret Sóngoro Cosongo leverer caribisk stemning, livsglæde og fest på dansegulvet. Fuld fart fremad… i et tempo hvor alle kan være med.
Sóngoro Cosongo er et sprudlende 10 mands-salsaorkester fra smilets by, aarhus .Hvis det ønskes kan der før koncerten arrangeres danseundervisning med sydlandske trin. Orkestret opfordrer dog til at hver fugl danser med egne spjæt, når det der tælles for.

Orkesteret Sóngoro Cosongo står på skuldrene af kunstnere fra salsaens guldalder i 1970’erne - legender som Pete ”El Conde” Rodriguez, Ray Baretto og Johnny Pacheco, der alle var en del af salsaens fødsel og det berømte Fania Allstars-orkester.
Musikerne i dette aarhusianske power-salsa-orkester har gennem mange år har været en del af det toneangivende lokale salsamiljø i orkestre som Jorge Cordero y los gran daneses, Sexteto, Llego la Hora m.fl.
Orkesteret er drevet af kærligheden til en fantastisk musiktradition med rødder i bl.a.Puerto Rico, Cuba og latinamerikanske miljøer i USA.
Navnet ”Songoro Cosongo” er taget fra en digtsamling af samme navn skrevet af den cubanske poet Nicolás Guillén i 1931. Digte der ligesom orkesteret hylder musikken og livet.
Besætning:
Kristian Lassen: Piano, kor og kapelmester
Jonas Brix : Congas
Christian Dietrichsen: Bongos, kor og klokke
Johs Jørgensen: Bas
Kim Neergaard: Timbales
Niels Dan Andersen: Fløjte
Lars Schuster: Trompet
Peter Bak: Trompet, kor
X: Trombone, kor
Nikolaj Borg: Trombone
Claude Chichon: Sang

Kontakt Sóngoro Cosongo

Kontakt Sóngoro Cosongo via formularen her, så vil Sóngoro Cosongo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.