Songoro Cosongo

Songoro Cosongo

Prisniveau

Kr. 12.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk stemning, livsglæde og fest på dansegulvet. Fuld fart fremad… i et tempo hvor alle kan være med.
Hvis det ønskes kan der før koncerten arrangeres danseundervisning med sydlandske trin. Orkestret opfordrer dog til at hver fugl danser med egne spjæt, når det der tælles for.

Læs mere...

Mere om Songoro Cosongo

Orkesteret Sóngoro Cosongo står på skuldrene af kunstnere fra salsaens guldalder i 1970’erne - legender som Pete ”El Conde” Rodriguez, Ray Baretto og Johnny Pacheco, der alle var en del af salsaens fødsel og det berømte Fania Allstars-orkester.
Musikerne i dette aarhusianske power-salsa-orkester har gennem mange år har været en del af det toneangivende lokale salsamiljø i orkestre som Jorge Cordero y los gran daneses, Sexteto, Llego la Hora m.fl.
Orkesteret er drevet af kærligheden til en fantastisk musiktradition med rødder i bl.a.Puerto Rico, Cuba og latinamerikanske miljøer i USA.
Navnet ”Songoro Cosongo” er taget fra en digtsamling af samme navn skrevet af den cubanske poet Nicolás Guillén i 1931. Digte der ligesom orkesteret hylder musikken og livet.
Besætning:
Kristian Lassen: Piano, kor og kapelmester
Thit Helbo : Congas
Christian Dietrichsen: Bongos, kor og klokke
Johs Jørgensen: Bas
Kim Neergaard: Timbales
Niels Dan Andersen: Fløjte
Lars Schuster: Trompet
Peter Bak: Trompet, kor
Jens Balder: Trombone, kor
Nikolaj Borg: Trombone
Claude Chichon: Sang

Videoklip

Kontakt Songoro Cosongo

Kontakt Songoro Cosongo via formularen her, så vil Songoro Cosongo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.