Amigos

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Amigos

Prisniveau

Kr. 6.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 - 4 timers musik eller efter aftale

Profil

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og sammenkomst, og er et sikkert valg til mexicansk eller spansk temafest, til fødselsdagen, til brylluppet, til beachstemning eller reception.

Læs mere...

Mere om Amigos

På AMIGOS’ repertoire er kendte og iørefaldende latinamerikanske evergreens som Guantanamera, Besame Mucho og la Bamba, hjerteskærende cubanske ballader og udødelige spanske sange og rumbaer som Eviva España og Una Lágrima cayó en la Arena.
I duoens vokale forgrund er den latinamerikanske sanger og guitarist, Alex Mendes, som med mange års professionel virke bag sig fremfører enhver sang med stor stilmæssig sikkerhed og indlevelse, i samspil med Jens Viggo Fjords sprøde spanske guitartoner.

AMIGOS har eksisteret i 15 år og har gennem tiden spillet til et utal af mexicanske og spanske temafester, fødselsdage, bryllupper, receptioner mv. Duoen tilbyder både afdæmpede romantiske toner med guitaren i forgrunden f.eks. til under middagen, og mere gang-i-den-musik til opløftet stemning og dans. Til dans ved større selskaber kan duoen udvides med bas og trommer. Som noget specielt kan en aften med AMIGOS også kombineres med et indslag med flamencodans med en eller to henførende flamencodanserinder.
AMIGOS imødekommer også gerne specielle ønsker på sange, så længe de ligger indenfor vores genre, og vi spiller også gerne til medbragte sange, når blot vi har dem mindst en dag i forvejen.

Med venlig hilsen AMIGOS
Alex Mendes - sang og guitar
Jens Viggo Fjord - guitar og kor

Kontakt Amigos

Kontakt Amigos via formularen her, så vil Amigos vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.