Bertilo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Bertilo

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

1x45 min eller 2 x 45 minutter

Profil

BERTILO blev etableret i 2012 af Bertil Jansson og har arbejdet med stjerner som Thomas Clausen og Tomas Franck. Bertil mestrer kombinationen af svensk visesang og braziliansk musik med svensk tekst. Stilen er desuden inspireret af navne som Cornelis Vreeswijk og Monica Zetterlund. Bandet er meget flexibelt, men er primært en kvartet som kan udvides m klaver og blæsere afhængigt af arrangementet. Kan også optræde som trio uden trommer.

Læs mere...

Mere om Bertilo

BERTILO er den perfekte kombination af brasilianske rytmer og svensk melankoli udført af de bedste musikere. Orkesteret har udgivet albummet Jobim på Svenska og er ved at indspille en række egne sange og arrangementer.
Bertil Jansson (vokal og guitar) Bertil har en fortid som rock og pop musiker i Stockholm men flyttede tidligt til København hvor han har været en kendt stemme i snart 30 år. Stilen er nu en unik jazzet blanding af svenske og brazilianske toner tilsat primært svenske tekster som Bertil skriver med stort talent. Flere af hans tekster har således været brugt i film og andre produktioner.

Jørgen Knudsen (guitar) Jørgen har primært spillet jazz i en lang række sammenhænge og erkendt for sit elegante spil. Jørgen er hovedsolisten i bandet

Lasse Brandt Jensen (trommer ) Lasse har spillet med en række store navne gennem årene og er den mest stabile trommeslager nord for alperne

Henrik Mathiassen (kontrabas) Henrik har spillet med en lang række af danske jazz og blues folk gennem de sidste 30 år og har de seneste år især medvirket på mange gypsy jazz udgivelser. Henrik spiller desuden guitar og har altid haft et svagt punkt for de brazilianske stilarter såsom bossa nova og samba. Han bidrager også med flere originale kompositioner.
Gæstemusikere:
Thomas Clausen (piano) En af vores helt store pianister og især en fantastisk fortolker af brasiliansk musik. Har spillet med de fleste store brasilianske kunstnere – og jazzmusikere som Dexter Gordon, Gary Burton og senest Steve Swallow og behøver ikke nærmere præsentation.

Tomas Franck (tenorsax) Tomas er en af vores helt store saxofonister som har spillet med nærmest alle store jazznavne både lokalt og internationalt, og behøver vist ingen nærmere præsentation her. Tomas har med sine svenske rødder en speciel svaghed for trioens svensk-klingende musik og har bidraget med flere originale kompositioner.

Nils Raae (kromatisk mundharpe og piano) Nils er en af landets ypperste på mundharpe og er desuden en mester på piano, hans hovedinstrument. Nils har spillet sammen med en lang række dansk jazz musikere og har både en veletableret trio, Kind of jazz, samt flere mere klassiske ensembler.

Kontakt Bertilo

Kontakt Bertilo via formularen her, så vil Bertilo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.