Live musik til begravelse på Bornholm

Der er desværre ingen kunstnere under Musik til begravelse, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere , så folk, der leder efter den helstøbte underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted; og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også mulighed for inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter musik til begravelse på Bornholm eller du selv er en artist, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.