LoungeSax

Prisniveau

Kr. 1.999 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 5 timer

Profil

Mangler du stilfuld musik til din reception, så prøv LoungeSax. LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm der akkompagneres af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er jazz, bossa nova og jazz'ede versioner af popmusik. Musikken er perfekt som stemningsfuld baggrundsmusik til fødselsdagsreception, bryllupsreception, middag og firma-events som åbent hus. LoungeSax har spillet på ARoS, My Garage, Københavns Universitet, Lundgrens Advokater og til utallige private fester og bryllupper overalt i DK.

Læs mere...

Mere om LoungeSax

“Hej Jakob
Tusind tak for din indsats i går på Hotel Koldingfjord. Vores gæster har rost din saxofon musik meget i dag til morgen og den store ros vil jeg meget gerne give videre til dig.
Mvh. Peder Madsen/adm. direktør”
LoungeSax spillede for British Airways der holdt seminar.

Jakob Elvstrøm er konservatorieuddannet saxofonist og har levet af at spille musik de sidste 15 år. Han har bla. været med i David Bowie musical'en Lazarus i 2019/20, der spillede på Aarhus Teater og Det Kgl. Teater. Han har erfaring fra en lang række musikalske stilarter og har udgivet 5 cd'er i eget navn.
Musikken LoungeSax spiller kommer fra den gyldne swingperiode i 40erne og 50erne, oprindelig spillet og sunget af kunstnere som Frank Sinatra, Stan Getz og Louis Armstrong. I repertoiret er osse pop-musik af Sting, The Beatles og Norah Jones.

Videoklip

Kontakt LoungeSax

Kontakt LoungeSax via formularen her, så vil LoungeSax vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 LoungeSax Golden Mix
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaElTIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--775e5edb0a7448cbcb77225bdec73cc2f59e50d4/LoungeSax.mp3