LoungeSax

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

LoungeSax

Prisniveau

Kr. 1.999 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 5 timer

Profil

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa nova, swing og jazz'ede versioner af pop. Perfekt til reception, middag, konference, event, messe, fyraften, faglig dag, bestyrelsesmøde eller drinks på terrassen.
LoungeSax tilbyder også en moderne udgave, med saxofon henover chillout og deep house tracks, du sparer bare DJ'en.
Check iøvrigt LoungeSax "Christmas Edition", når julen nærmer sig.

LoungeSax har spillet på ARoS, My Garage, Københavns Universitet, Lundgrens Advokater og til utallige private fester og bryllupper overalt i Danmark. Mulighederne er mange og LoungeSax har udover bryllupsreception og middag spillet til vielse i kirken, udendørs havefest på tagterrassen, til fernisering af kunstudstilling, konfirmation, åbning af bilværksted m.m., jubilæum, messe, konference, faglig dag, nytårskur m.m. Indendørs og udendørs. Fra 20 til 1000 mennesker. LoungeSax er 100% trådløs og behøver ikke engang 220V. Skal der spilles til en fællessang, klarer LoungeSax selvfølgelig også det.

CLASSIC: LoungeSax tilbyder som sagt en klassisk og en moderne udgave. Den klassiske er LoungeSax og diskrete backingtracks med en klassisk jazztrio, der spiller swing (Louis Armstrong, Frank Sinatra), bossa nova (Stan Getz) og jazz'ede versioner af popmusik (f.eks. Norah Jones og Sting).
MODERN: Den moderne udgave er saxofon add-on henover afslappede chillout og deep house tracks, som man kender det fra diskoteker, bortset fra at du sparer DJ'en.

“Hej Jakob
Tusind tak for din indsats i går på Hotel Koldingfjord. Vores gæster har rost din saxofon musik meget i dag til morgen og den store ros vil jeg meget gerne give videre til dig.
Mvh. Peder Madsen/adm. direktør”
LoungeSax spillede for British Airways, der holdt seminar.

Jakob Elvstrøm er konservatorieuddannet saxofonist og har et stort repertoire. Han har en bred erfaring og har senest bla. spillet saxofon i David Bowie musical'en Lazarus i 2019/2022 på Aarhus Teater og Det Kgl. Teater. Desuden jazzkoncerter, Rock'n'Roll med Rock-Nalle og funk i hele Europa med bassisten Ida Nielsens band.
Han har udgivet 5 cd'er i eget navn, som alle kan findes på Spotify.

"Hej Jakob, 1000 tak for fantastisk musik. Vi glemte helt at takke dig for det!
Mvh. Anders M."
Bryllupsmiddag på Østergaard Hovedgaard, LoungeSax blev undervejs hyret til at spille 3 timer ekstra fordi gæsterne synes det lød så godt.

Musikafspiller

  1. 00:00 LoungeSax Golden Mix
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaElTIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2afabd9447dbcaeed3e3c7e92f4a39b970850ba0/LoungeSax.mp3?5736800

Videoklip


Anmeldelser ( | af LoungeSax: 5,0 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Lige som forventet

Meget velvalgt musik til en 90-årig fødselsdag med mange jævnaldrende gæster.

Anmeldt af Ulla Kildegaard d. 17. juni 2024
5
1
5

Super godt

Jakob spillede til vores bryllup, og der var ros hele vejen rundt. Derudover er Jakob meget fleksibel og behjælpelig ift. pludselig at skulle spille til en festsang og justere tempoet på brudevalsen. Jeg vil stærkt anbefale at benytte Jakob.

Anmeldt af Christina M. d. 3. oktober 2023

Kontakt LoungeSax

Kontakt LoungeSax via formularen her, så vil LoungeSax vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.