Morten Møller

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Morten Møller

Prisniveau

Kr. 1.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 minutter - 8 timer

Profil

Morten giver med guitar, stærk vokal og nærvær den helt rigtige stemning til alle arrangementer, hvor der er brug for velkendte sange og ballader, man kan lytte til eller synge med på.

Hvad enten det drejer sig om hyggestemning til spisning under festen, receptionen eller et indslag med nogle sange til fødselaren eller brudeparret, så får du her den helt rigtige løsning.

Med over 20 års erfaring og god evne til at henvende sig til et bredt publikum, pakker Morten musik og sang ind i et enkelt og vellydende format med et repertoire på over 100 numre.
Lyden er blød og venlig, og fortolkningerne af diverse hits tilpasses det enkelte arrangement, så det passer til publikum og stemning.
Med special bygget stomp pedal er det muligt at sætte mere fart i oplagte numre og gøre musikken dynamisk.

Repertoiret indeholder bl.a numre fra så forskellige kunstnere som The Minds of ' 99, Kim Larsen, Thomas Helmig, Carl-Emil Petersen, Bruce Springsteen, John Mogensen, Volbeat, Cher, TV2, George Ezra, Mads Langer, Tim Christensen, U2, John Denver, Tina Dickow, Johnny Madsen, Coldplay, Tracy Chapman, Dodo, Rasmus Nøhr og mange flere....
Alle hits leveret på et højt musikalsk niveau.

Priseksempler:

Indslag: 1 -3 sange : 1500,-
3 timer hygge og god stemning : 3500,-
5 timer : 5000,-

Videoklip


Anmeldelser ( | af Morten Møller: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Helt perfekt

Morten spillede til min 40 års fødselsdagsfest, og jeg kan kun give ham de allerbedste anbefalinger. Han både synger og spiller godt.
En stor anbefaling herfra.

Anmeldt af Lene Justesen d. 16. april 2024

Kontakt Morten Møller

Kontakt Morten Møller via formularen her, så vil Morten Møller vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.