Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Blowing Boys

Prisniveau

Kr. 2.500 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemningen til Jeres fest! Vi kommer 3 mand i smoking, medbringer sange til brug ved æresporten og underholder ved morgenkaffen med musik og sang med gæsterne, - altid sjovt for brudeparret. Skålesang og den traditionelle brudevals er naturligvis også en del af vores koncept.

Læs mere...

Mere om Blowing Boys

Sølvbryllup, guldbryllup eller bare, hvor man ønsker skøn musik, så er trioen Blowing Boys klar til at rykke ud.

Der er tale om de tre friske musikere Ole Sommer-Madsen (trompet), Ulrik Lundquist (basun) og Klaus Kubel (tuba), der fra barnsben har lært at spille i Prins Jørgens Garde i Vordingborg. Efter tiden i garden fortsatte de med at spille sammen og det udmøntede sig så i Blowing Boys.

- Der er grinet meget af navnet Blowing Boys. En kvindelig organist foreslog, at vi kunne hedde Blæser Drengene og det blev så til Blowing Boys, fortæller Ole Sommer-Madsen, der understreger, at navnet aldrig var tænkt som noget frækt, men at de ofte bliver påmindet om det....

For at holde sig i form og dygtiggøre sig spiller de i mange orkestre - blandt andet Nykøbing F. Postorkester, Gefion Brassband, Hjemmeværnets Musikkorps, Sjællands Musikkorps og diverse big bands med flere, ligesom de også optræder som solister i kirkerne til jul, konfirmationer og andre begivenheder.

Sidste forår blev trioen vi kontaktet af tv og har medvirket i det populære program “Helt Sort” med Melvin.

Man kan se klippet på youtube (https://youtu.be/VjdnTgU6180), hvor Blowing Boys har Melvin med ud til et guldbryllup i Nykøbing.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Blowing Boys: 4,8 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Morgenmusik

Rigtig god (og underholdende) morgenmusik til sølvbryllup.

Anmeldt af Lise-Lotte Nagel d. 17. juli 2021
5
1
5

Til sølvbryllyp

Kære Blowing Boys
Tak for god, sjov og underholdende arrangement. Tak for hjælpen til at overraske min lillebror og svigerinde, for det blev de. Og hvor er I gode til at sætte gang i folk. Endnu engang tak.
Mange hilsner
Berit og familien

Anmeldt af Berit Haasum d. 16. maj 2021

Kontakt Blowing Boys

Kontakt Blowing Boys via formularen her, så vil Blowing Boys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.