Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Blowing Boys

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Varighed

1 time

Profil

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemningen til Jeres fest! Vi kommer 3 mand i smoking, medbringer sange til brug ved æresporten og underholder ved morgenkaffen med musik og sang med gæsterne, - altid sjovt for brudeparret. Skålesang og den traditionelle brudevals er naturligvis også en del af vores koncept.

Læs mere...

Mere om Blowing Boys

Ring eller skriv for at høre mere om hvordan vi kan gøre jeres festdag til en uforglemmelig oplevelse.

Anmeldelser ( | af Blowing Boys: 4,7 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

De var super gode.
Har fået super god tilbagemelding fra gæsterne.
Har aldrig arrangeret sølvbryllup før, men de var gode til at svare på mine spørgsmål i forhold til hvordan og hvorledes i forhold til musikken.
Så hvis jeg skal arrangere noget hvor der skal bruges den type musik, så er der ingen tvivl om at det bliver Blowing Boys jeg vil kontakte.

Anmeldt af Jenny Andersen d. 7. august 2019
5
1
5

Helt fantastisk musik

De tre herre gør bare hele dagen til noget særligt. Super godt humør fra start til slut. Kan virkelig få sat gang i en god fest, tager gerne en tjans i køkkenet inden, og så giver de bare hele armen under kaffen. Musikken er i top, humøret er i top og ikke mindst de tre herre. Kan kun varmt anbefales, de er dygtige.

Anmeldt af Kirsten Eskildsen d. 26. april 2019

Kontakt Blowing Boys

Kontakt Blowing Boys via formularen her, så vil Blowing Boys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.