Book musikalske foredrag i nærheden af Tarm her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så folk, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...