Armeninen og Karen Jeppe v/Helle og Amalie Asmild

Armeninen og Karen Jeppe v/Helle og Amalie Asmild

Prisniveau

Kr. 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

60 - 120 min.

Profil

Et lille lys i et stort mørke - Armenien og Karen Jeppe
Hvorfor kender danskerne ikke deres egne helte?
Vi væver musik ind i fortællingen om det armenske folks historie og fortællingen om Karen Jeppe - den danske kvinde, der reddede mere end 1700 armeniere fra fangeskab og slaveri, og som den dag i dag bliver hyldet for sin dåd langt fra Danmarks grænser. Både kirkemusik, folkemusik og klassisk armensk musik bliver i foredraget en del af beretningen om dette folks utrolige historie og skæbne

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Armeninen og Karen Jeppe v/Helle og Amalie Asmild

Midt i det står beretningen om missionæren og hjælpearbejderen Karen Jeppe. Armenierne kalder hende for ”Armeniernes Moder Theresa,” og hendes liv og gerning bør være til inspiration og eftertanke for os alle.
”I fra Vesten kan så meget, som I gerne vil lære os, men jeg vil gerne vide - kan I også dø ligesom os? (Armensk kvinde til en vestlig missionær).
I sommeren 2018 rejste Helle Asmild til Armenien i 5 uger med en rygsæk, en sovepose og små stykker husflid fra et loppemarked.
Her mødte hun mennesker fra alle samfundslag og blev inviteret indenfor i utætte containere og i hytter af brædder og blikplader, hvor fattige mennesker bød på mad og husly. Her kom de små husflidsting frem, for de var ikke almisser men stykker af dansk kultur, som hun kunne give værterne som tak.

Kontakt Armeninen og Karen Jeppe v/Helle og Amalie Asmild

Kontakt Armeninen og Karen Jeppe v/Helle og Amalie Asmild via formularen her, så vil Armeninen og Karen Jeppe v/Helle og Amalie Asmild vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.