Jesper Sørensen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

Halvanden time eller efter aftale

Profil

Skræddersyede foredrag om rock med fokus på The Smiths og Morrrissey samt resten af Manchesterscenen og britpoppen. Blandt andet med udgangspunkt i min bog 'Alle dage er som søndag' om Morrissey. I februar 2014 var jeg vært ved lytteaftener om The Smiths og Manchesterscenen på bibliotekerne i Vejle, Herning, Albertslund, Herlev, Frederiksberg, Rødovre og Tårnby.

Læs mere...

Mere om Jesper Sørensen

The Smiths blandede poesi, punk, po(m)p og pragt og skabte noget helt nyt. Bandet med Morrissey i front var en af juvelerne på den blomstrende Manchesterscene, der har budt på navne som Buzzcocks, Joy Division, New Order, James, Oasis og mange andre.
Efter The Smiths og 80erne kom britpoppen med navne som Blur, Pulp, Suede og Oasis og gjorde igen deres hjemland til Cool Britannia.
Forfatteren til Morrisseybogen ”Alle dage er som søndag”, Jesper Sørensen, fører os ind i et alternativt og særegent univers med masser af musikalske lækkerbiskener og anekdoter.
Jesper Sørensen er forfatter, foredragsholder og undersøgende journalist på TV SYD. Han holder også foredrag om "Det glemte eksperiment" (sammen med Catalina Peña-Guillén) og om Carl Holst-sagerne.

Kontakt Jesper Sørensen

Kontakt Jesper Sørensen via formularen her, så vil Jesper Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.