Jesper Sørensen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

Halvanden time eller efter aftale

Profil

Skræddersyet foredrag med fokus på The Smiths og Morrrissey samt Manchesterscenen og britpoppen. Træd ind i et alternativt univers med musikalske mesterværker, vilde videoklip og absurde anekdoter.

Kom og oplev musikalske mesterværker, vilde videoklip og absurde anekdoter. Jeg er tv-journalist og forfatter til Morrissey-bogen "Alle dage er som søndag". Og jeg vil gerne være din guide til Morrissey - eller til hele Manchesterscenen eller britpoppen.
Morrissey er solen i et alternativt univers, og de mest passionerede fans kalder ham "Saint Morrissey". En helgen med en menighed. Han var forsanger og sangskriver i The Smiths, som blandede poesi, punk, po(m)p og pragt, og han er svær at ryste af.
Jeg analyserer musikken og fortæller, hvordan han blev inspireret af Oscar Wilde, James Dean og David Bowie, og hvordan han selv blev en stor inspiration for Radiohead, Pulp og Blur med mange flere. Og jeg stiller spørgsmålet, om man som fan kan abstrahere fra, at ens idol ikke altid opfører sig eksemplarisk.

Kontakt Jesper Sørensen

Kontakt Jesper Sørensen via formularen her, så vil Jesper Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.