Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Morten Vindberg

Prisniveau

Kr. 2.000 - 2.500

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

Jeg hedder Morten Vindberg, er 59 år gammel og har siden 1980 arbejdet i en almindelig folkeskole, hvor musikken blandt flere andre fag, har fyldt godt på skemaet. Jeg har siden jeg opdagede The Beatles midt i 1960erne været meget optaget af musik. Jeg har med meget stor interesse fulgt den udvikling både populærmusikken og den mere eksperimenterende musik har gennemgået.

Læs mere...

Mere om Morten Vindberg

Jeg har altid haft lyst at gå meget i dybden i ting, der optager mig, og har ad den vej været omkring en hel del af rock og popmusikkens store navne. Samtidig har jeg via mit samlergen erhvervet mig en ret stor samling af musik - både på vinyl og på CD. Jeg har over de seneste 10-15 år bygget en temmelig stor webside op med fokus på de kunstnere og grupper, som jeg har fundet særlig interesse for.

Jeg kunne tænke med underholde med quizzer og/eller mindre foredrag om konkrete grupper som f.eks. The Beatles , The Kinks - Badfinger - The Byrds - Procol Harum - The Easybeats (Vanda/Young) e.l.. Der kun også tænkes i bredere temaer som ”The British Invasion”. Hvis der er stemning for det kunne jeg også give et lille sæt pop/rocksange til guitarakkompagnement evt. også som fællessang

Kontakt Morten Vindberg

Kontakt Morten Vindberg via formularen her, så vil Morten Vindberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.