Flemming Både

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Flemming Både

Prisniveau

Kr. 4.000 - 4.500

Hjemby

Varighed

1,5 - 2 timer

Profil

Musikalske foredrag og troubadour-underholdning. De musikalske foredrag indeholder fortællinger om fx. Bamse, Bent Fabricius-Bjerre, Kim Larsen, John Mogensen, Benny Andersen, Sigfred Pedersen, Røverne fra Rold og der er masser af fællessang og musik. Troubadourunderholdningen er viser og sange, gamle og nye, akkompagneret på harmonika. Der er masser af humor i viserne, som jeg krydrer med muntre anekdoter.
Der er rig mulighed for at synge med.

Jeg er uddannet musiker og spiller på keyboard, klaver og harmonika. Musikken er fuldtidsarbejde og der er tryk på. Opgaverne fordeles mellem selskabsmusik, troubadour/viseunderholdning, musikalske foredrag i foreninger m.v. Musikken har været mit levebrød gennem næsten 25 år, men jeg har spillet til fester i næsten 45 år.
Mange års selskabserfaring, en bachelor i musik og masser af undervisningserfaring giver mig en solid baggrund for at klare næsten enhver musikalsk opgave.
Mine opgaver er typisk alt fra 45 minutters muntert troubadourindslag over 2-3 timers hyggeharmonikaspil ved festen, over musikalske foredrag i foreninger op til større arrangementer med op til 500 mennsker i telte og ikke mindst familiefesterne fra sølvbryllupper, guldbryllupper til 100 års fødselsdage.

Kontakt Flemming Både

Kontakt Flemming Både via formularen her, så vil Flemming Både vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.