Storytellere i nærheden af Kolding

4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at danskere, der leder efter ideel underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter storytelling i Kolding eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...