Johnny Sort

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Johnny Sort

Prisniveau

Kr. 6.000 - 28.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 1/2 time eller efter aftale

Profil

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

”Det er i faldet du finder dine vinger!”  
 
Foredrag om at være omstillingsparat når livet gør mest ondt.  
 
Her får du et af Danmarks mest inspirerende og motiverende fortællinger om livskvalitet, og om hvordan man trods svære udfordringer finder livsglæden til livet når ulykken rammer.
 
Hvert år rammes mennesker af ulykke, sygdom, handicap eller smerter. Vores liv tager en pludselig og uventet drejning, og vi står i en helt ny verden hvor alt er forandret.
 
Mine egne livserfaringer er bl.a., amputation efter togulykke, jeg har været ved at brænde inde, invalideret efter fejloperation, og i 2019 blev jeg ramt af blodprop i hjertet. Jeg har oplevet nærdødsoplevelse, og jeg har været tæt på døden flere gange,
 
“Vi er ikke selv herre over vores skæbne, dog har vi har stor indflydelse på hvordan
livet skal leves når vi skal rejse os igen”.
 
Du får et livsbekræftende indblik i, hvordan vi som mennesker kan leve og overleve, når vi bliver tvunget til at forholde os til et liv med nye betingelser, og hvordan det er muligt igen at finde mening og glæde i hverdagen, trods fysisk handicap, smerter og psykiske udfordringer. 
 
Du bliver mødt med alvor og humor, når jeg åbent og ærligt fortæller om de skelsættende vendepunkter i mit liv og de udfordringer og prøvelser, som jeg gennemlever.
 
Jeg bruger mine oplevelser og erfaringer til at illustrere, hvordan det er muligt at fokusere på det positive og mulighederne i livet – selv når det ser sortest ud. 
 
Min åbenlyse mission med mit foredrag er, at vi skal være langt bedre til at hjælpe andre hvor ulykken rammer. Jeg brænder især for at synliggøre, at vores forenings- fritids og kulturverden, den rummer verdens sundeste og sjoveste medicin. Kort sagt, fællesskabet er den bedste handling mod ensomhed.
 
Kom og hør historien, bliv inspireret og motiveret til det gode liv på trods.

Kontakt Johnny Sort

Kontakt Johnny Sort via formularen her, så vil Johnny Sort vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.