Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Johnny Sort

Prisniveau

Kr. 4.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 1/2 time eller efter aftale

Profil

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og foreningsverden kan skabe livskvalitet og være det fristed, hvor man kan blomstrer som menneske”

Læs mere...

Mere om Johnny Sort

Jeg leverer et stærkt livsbekræftende foredrag om livskvalitet. Et foredrag som er en øjenåbner, vender livet på hovedet og giver nye perspektiver på mulighederne i foreningslivet.
Gennem hele mit liv har sporten betydet alt, både som aktiv idrætsudøver, træner og som formand og bestyrelsesmedlem i forskellige foreningsregi.
Min personlige baggrund er, at jeg som mange andre i vores samfund har oplevet, at ulykke, sygdom og handicap har resulteret i, at livet har taget en helt anden drejning end planlagt. Min historie viser især, hvad det vil sige at “se glasset halvt fyldt”, og hvor stor betydning det har for livskvaliteten, at der sættes fokus på muligheder fremfor begrænsninger.
Især billardsporten har betydet meget, idet jeg trods en amputeret højre arm alligevel har formået at spille på eliteniveau på lige fod med ikke handicappede.
Trods fysisk handicap har jeg altid fået prædikatet ”ildsjæl”, hvilket er en betegnelse, som jeg er utrolig stolt af. Det har bl.a. resulteret i priser som: Årets leder, Årets ildsjæl, Kulturpris, Præstationsprisen, Idrætsprisen m.m.
Jeg har altid brændt for det frivillige foreningsarbejde, og med en baggrund som socialpædagog ligger det helt naturligt for mig at inspirere og motivere mennesker, som står i situationer, hvor modgang rammer dem og familien.
De færreste går gennem livet uden at opleve modgang. Jeg mener, at foreningsverden overser en ”guldgrube” af ressourcer ved, at vi ikke er bedre til at gribe fat i de mennesker, som står overfor at skulle leve et nyt liv. Jeg er selv et levende bevis på, hvad det betyder at give plads.
Det er her, man et positivt ”frikvarter” fra sine pligter, ansvar, tanker og bekymringer.
Foreningslivet bidrager desuden med opretholdelsen af en social identitet, som er livsvigtig for alle. Idræt, fritid og kultur er verdens sundeste og sjoveste medicin. Det kan være det, som giver muligheden for at finde sit ståsted i livet.
Mit foredrag er sjovt, alvorligt, inspirerende, lærerigt og vigtigst af alt, det kan relateres til ens eget liv. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder frem for begrænsninger.
Foredraget er for alle i alle aldre. Varighed 1 1/2 time eller efter aftale.

Kontakt Johnny Sort

Kontakt Johnny Sort via formularen her, så vil Johnny Sort vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.