Michael Vesterskov

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Michael Vesterskov

Prisniveau

Kr. 10.500 - 12.500

Hjemby

Varighed

Ca. 70 minutter eller efter aftale

Profil

livsbekræftende koncertforedrag:
‘Sådan en dag er det svært at holde humøret nede’
Michael Vesterskov tager i et nyt koncertforedrag publikum i hånden langs længslernes snoede vej. Med skrøbelighed og styrke omsætter han sine livtag med de store spørgsmål til musik og gribende historier.
En aften med visdom, humor, alvor og eftertænksomhed.

Nyt koncertforedrag ‘Sådan en dag er det svært at holde humøret nede’
Den danske sangskriver musiker og forfatter Michael Vesterskov søger i sit nye koncertforedrag efter noget universelt, der forbliver fast i en verden, hvor så meget synes uroligt. Med stor styrke og stille humor, omsætter han sine livtag med de store universelle spørgsmål til musik og gribende historier.
Michael Vesterskov har for nogle år siden gennemgået en svær hjerteoperation, hvor alt gik galt og pludselig opdaget, hvor skræmmende tæt på afgrunden, man egentlig går og befinder sig. Han har været i nærkontakt med en af de oplevelser, man tvivler på, om det overhovedet ville være muligt at rejse sig efter.
Michael Vesterskov har de seneste år rejst rundt til hver en afkrog af Danmark med foredragene ‘Hjertets Vagabond’ ,’Vi leger kun for alvor’ ‘Lykkestrejfer’ og “I lænestolens dyne stille ro”. Det nye koncertforedrag lægger sig i deres slipstrøm af en utrættelig søgen.

Poetisk, finurligt og hamrende musikalsk, boltrede han sig i ord og toner. Scenen er egentlig sat til et intimt Musikalsk Foredrag, men vi får så meget mere. SUSANNE SANGILL. KUNSTNERISK LEDER, HIMMERLANDS TEATER
Der er en hverdagens sejhed og storhed over Michael Vesterskovs tekster, der gør dem interessante. Det er ikke pinsemorgen med tungetale og vajende faner. Det er insisterende ærligt og ægte, og det er en sjælden vare. NIELS HAUSGAARD
“Både som sangskriver forfatter og tidligere professionel fodboldspiller har jeg tilbragt dage og nætter i de mørke rum, med blikket rettet mod gulvet, gået mig træt i ensomhedens gader, hvor asfalten slugte mine skridt, lige til en dag hvor en sprække af lys pludselig dukkede ganske uventet op - som en sæbeboble” Michael Vesterskov

Michael Vesterskovs musikunivers næres af det, man tror, man næsten ikke kan komme igennem. Han stiller spørgsmålet: Hvad er det egentlig vi løber så stærkt efter? Alle skal helst med på Lyntoget, men ingen ved rigtig hvor det fører os hen!
Med sin egen særlige Vesterskov-stil er vi med på passagersædet i fortællinger og sange, som går igen på tværs af tid og sted.

I Retssalen bliver Michael Vesterskov anklaget af Gud for ikke at gøre det godt nok: »Du har ikke bestået livets eksamen,« siger Gud. Men hvad med Gud selv – har han egentlig gjort det, han burde?

Michael Vesterskov tager skæbnen i egen hånd, hvilket bliver til sangen En ganske særlig tid, en fortælling om at tage ansvar for sit eget liv.

Koncertforedraget er en aften med visdom, eftertænksomhed og stille humor – en aften der sidder i publikum længe efter den er slut.

Kontakt Michael Vesterskov

Kontakt Michael Vesterskov via formularen her, så vil Michael Vesterskov vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.