Michael Vesterskov

Prisniveau

Kr. 5.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 70 minutter eller efter aftale

Profil

Michael Vesterskov - Musikalsk foredrag
"Vi leger kun for alvor"
Kan man være stjerne uden at være berømt?
Det at være menneske er en kvalitet i sig selv.
Foredraget har til formål at inspirere til at modstå presset fra samfundets skyhøje forventninger og fokusere på det legende, intuitive, uden at det nødvendigvis skal foregå i en konkurrence om at blive nr. 1.

Læs mere...

Mere om Michael Vesterskov

“Uden at ligge forrest i udstillingsvinduet har jeg været en del af den danske musikscene i mange år. En årrække spillede jeg professionel fodbold I Aab og Norge”
“Var egentlig nok en gladere fodboldspiller som amatør og en lykkeligere musiker inden det at stræbe efter at blive stjerne, få anerkendelse og bekræftelse blev vigtigere end legen og processen. Jeg har gået mig træt i bekymringer om noget der oprigtig talt ikke er var så vigtigt: afhængigheden af ydre succes og andres bekræftelse”.
Denne indsigt og erkendelse er grundlaget for ovenstående foredrag: “Vi leger kun for alvor.”

Det hele bliver leveret i den særlige stil, som Michael Vesterskov er kendt for – den helt unikke blanding af kærlig humor, underfundighed og eftertænksomhed.
“Et koncertforedrag” med ganske særlige historier om livet”

Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.
lilly pedersen, projektkoordinator, HK frederikshavn

Det er insisterende ærligt og ægte, og det er en sjælden vare.
Niels Hausgaard

Kontakt Michael Vesterskov

Kontakt Michael Vesterskov via formularen her, så vil Michael Vesterskov vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.