Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Michael Vesterskov

Prisniveau

Kr. 10.500 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 70 minutter eller efter aftale

Profil

Sådan en dag er det svært at holde humøret nede er et koncertforedrag om, at hjertets beslutninger er væsentligere end hjernens strategier. Om betydningen af venskab. Og om at være mindre bedrøvet og mere forelsket i livet - Med sin egen særlige Vesterskov-stil, som Michael Vesterskov er landskendt og rost for, er vi med på passagersædet i fortællinger og sange, som viser både skrøbelighed og styrke

Læs mere...

Mere om Michael Vesterskov

“Uden at ligge forrest i udstillingsvinduet har jeg været en del af den danske musikscene i mange år. En årrække spillede jeg professionel fodbold I Aab og Norge”
“Var egentlig nok en gladere fodboldspiller som amatør og en lykkeligere musiker inden det at stræbe efter at blive stjerne, få anerkendelse og bekræftelse blev vigtigere end legen og processen. Jeg har gået mig træt i bekymringer om noget der oprigtig talt ikke er var så vigtigt: afhængigheden af ydre succes og andres bekræftelse”.
Denne indsigt og erkendelse er grundlaget for ovenstående foredrag: “Vi leger kun for alvor.”

Det hele bliver leveret i den særlige stil, som Michael Vesterskov er kendt for – den helt unikke blanding af kærlig humor, underfundighed og eftertænksomhed.
“Et koncertforedrag” med ganske særlige historier om livet”

Et fantastisk inspirerende og tankevækkende oplæg.
lilly pedersen, projektkoordinator, HK frederikshavn

Det er insisterende ærligt og ægte, og det er en sjælden vare.
Niels Hausgaard

Kontakt Michael Vesterskov

Kontakt Michael Vesterskov via formularen her, så vil Michael Vesterskov vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.