Flemming E. Jørgensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Flemming E. Jørgensen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

to timer med indlagt pause på ca. 15 - 20 min

Profil

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig til alle, som kan lide et godt, men sandfærdigt rejseeventyr, hvor man ofte sidder ude på kanten af stolen af spænding. Fortællingen tager udgangspunkt i min Motorcykel rejse fra Nordkapp til Cape Town i Sydafrika.

Fortællingen er rigt krydret med små film og lydklip, samt et utal af foto fra turen. Rejsen har inspireret mig til at forfatte en bog, hvor jeg fortæller om alle væsentlige oplevelser set ud fra hvad jeg ser og oplever gennem hele rejsen som varede i næste fire måneder. i bogen giver jeg mit subjektive syn på livet i Afrika og hvad der er "Tornen i Afrikas øje" og hvorfor så mange fra kontinentet søger mod Europa. Fortællingen tager udgangspunkt i min Motorcykel rejse fra Nordkapp til Cape Town i Sydafrika. En tur på 33.000 km gennem 33 forskellige lande, hvor mødet med Afrika og dets befolkning, vilde dyr, banditter, død og sorg har sat mit og vores trygge liv i Danmark i perspektiv.
Tilhørerne er bredt repræsenteret f.eks. foredragsforeninger, seniorklubber, eventyrklubber, loger, menigheder, og ikke mindst motorcykelklubber og foreninger.

Kontakt Flemming E. Jørgensen

Kontakt Flemming E. Jørgensen via formularen her, så vil Flemming E. Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.