Storytelling

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk på jagt efter fuldendt underholdning og musik ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et bredt udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er storyteller eller søger en storytelling, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...