Paw Gosmer, Dyrepasserens foredrag

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Paw Gosmer, Dyrepasserens foredrag

Prisniveau

Kr. 3.800 - 8.500

Hjemby

Varighed

60 - 180 min.

Profil

Erfaren foredragsholder og dyrepasser med foredrag til alle aldre. Tag med til elefanternes forunderlige verden og hør om arbejdet med disse fantastiske dyr, både i Zoo og ikke mindst på den Afrikanske savanne. Book et medrivende og levende fortalt foredrag fyldt med fantastiske billeder, og hvor den store passion for naturen og elefanterne skinner igennem.

LÆS MERE OM MINE FORSKELLIGE FOREDRAG HER:

"BLANDT AFRIKAS ELEFANTER"
Et foredrag for voksne, der bringer alle helt tæt på elefanterne og skaber undren og fascination undervejs. Det er også et foredrag, der berører nogle af de store problemer, som Afrika står overfor i dag.
Arbejdet som dyrepasser har forandret sig meget gennem årene fra en hverdag, der tidligere næsten udelukkende bestod af rengøring og fodring til en dag, hvor der også er fokus på at rede verdens sidste elefanter fra udryddelse.
Foredraget tager udgangspunkt i mit arbejde med elefanterne i Aalborg Zoo og ikke mindst i mine mange oplevelser i Afrika.
Oplevelser der efterfølgende har betydet, at jeg vender tilbage til Afrika hvert eneste år både privat, som rejseleder og som dyrepasser.

"KVINDER MOD KRYBSKYTTER"
Et foredrag, om verdens første kvindelige antikrybskytte-enhed "BLACK MAMBA".
En ny og anderledes vinkel er taget i brug for at komme en af de største trusler mod dyrene på den Afrikanske savanne til livs.
Aalborg Zoo var med til at starte denne verdenssucces i 2013, men hvad er det kvinderne kan, som mændene ikke kunne klare? Hvad gør de, og kan de standse krybskytterne?
Foredraget tager jer med bag kulisserne på Aalborg Zoos arbejde i felten.
Et arbejde, som handler om at gøre en forskel for både mennesker og dyr.

"LIVET PÅ AFRIKAS SAVANNE"
Et foredrag fortalt i børnehøjde.
Hør om dyrene i et foredrag med gribende billeder og en levende fortælling, hvor der opfordres til at børnene deltager i snakken undervejs.
Hvad er en savanne egentligt?
Hvordan fungerer savannen?
Hvad er et økosystem, og hvad vil der ske, hvis elefanterne pludselig forsvinder?
Foredraget "Livet På Afrikas Savanne", har været brugt på flere skoler til understøttende undervisning og i forbindelse med emneuger.
Foredraget kan tilpasses børn i alle aldre.

"DYREBARE OPLEVELSER"
Et nyt foredrag er på vej.
Et foredrag fyldt med fantasiske, fascinerende og underholdende oplevelser fra mine mange år som dyrepasser i Aalborg Zoo og fra mine oplevelsesrige rejser i Afrika.
Skriv gerne for at høre nærmere.

Kontakt Paw Gosmer, Dyrepasserens foredrag

Kontakt Paw Gosmer, Dyrepasserens foredrag via formularen her, så vil Paw Gosmer, Dyrepasserens foredrag vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.