Storytellere tæt på Randers

Khaled

Jeg har læst fysik og astronomi på Aarhus Universitet, og brænder for at videfører min viden omkring fysik og astronomi. Derfor udbyder jeg følgend...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 500 - 1.000
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at danskere, der søger efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger storytelling i Randers eller du er storyteller, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...