Kirkemusik på Bornholm

Der er desværre ingen kunstnere under kirkemusik, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, der leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kirkemusiker eller du er på jagt efter kirkemusik på Bornholm, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere