Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Marco - Italienske sange og Arier

Prisniveau

Kr. 2.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-90

Profil

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med indlevelse og følelse i en afslappet stemning af nærvær, varme og humor.
Evt. kan jeg kombinere sangene med historier og fortællinger tilknyttet Italiens historie og min italienske familie fra 1700 tallets Italien og frem til anden verdenskrig.
Min inspiration henter jeg i sangere som bl.a. De Tre Tenorer, Andrea Bochelli og Il Volo.

Læs mere...

Mere om Marco - Italienske sange og Arier

Repertoiret har jeg hentet i de kendte italienske klassikere som f.eks: Con te partiro´-Time to say goodbay, Torno a Surriento , Caruso, Parla piu´ piano, Mama og Oh sole mio.
Af Arier er bl.a. på repertoiret "Una furtiva lacrima", "Questa o quella" og " Ave Maria"

Jeg kan optræder alene som solist eller sammen med min pianist.

Når det passer til krydrer jeg de italienske sange med historier om Italien og min egen italienske familie som jeg fortæller om med humor og varme.
Der er bl.a familieanekdoter fra 1700 tallets Italien, dramaer i anden verdenskrig og en udvandring til Argentina i 50erne.

Som professionel musiker, igennem 25 år, har jeg bevæget og bevæger mig indenfor mange genre; som latinamerikansk musik, musik for børn, børneteater, og senest altså italienske sange. Jeg har studeret sang “bel canto” hos bl.a. Ernst Sondum Dalsgard, ansat ved Det kongelige Operakor og Erik Andersen tidligere solist i Den Jyske Opera.

"22 nov- 18
Vi har i Ældre Sagen, City i Valdemarsgade haft en forrygende aften i selskab med Marco Martiri.
Åh, hvor skønt. Hundrede mennesker var tryllebundne af fryd over de skønne italienske sange, som blev fremført på følsomt og smukkeste vis.
Han fortalte ind i mellem om sin ”famiglia italiana” - en helt speciel familiehistorie - så man blev henført, slugte hvert et ord og meget let kunne se det hele for sig.
Oh la la !!
Hvor er den mand dog et dejligt selskab – Alle var ellevilde. Sikken en aften. Tak til Marco!
Kurt Krarup - Ældresagen City "

"12 april -18
Marco Martiri underholdt med ”Italienske sange” ved Maribo Domsogns torsdagsmøde den 12. april 2018.
En varm og levende fortællekoncert, hvor musik, sang og fortællinger vævede sig sammen i et autentisk show, der fangede os alle.
Marco Martiris smukke tenor fortolkede sange fra den italienske kulturskat og forbandt dem med familiens og Italiens historie.
Jeg kan på egne og på publikums vegne varmt anbefale Marco Martiri og ”Italienske sange."
Per Møller - Sognepræst"

Videoklip

Anmeldelser ( | af Marco - Italienske sange og Arier: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Det var lige som det skulle være

Marco skulle synge ved en bisættelse af et meget Kært familiemedlem. Han var yderst behagelig og respektfuld at tale med omkring forberedelserne. Han var frisk på at indøve en sang han ikke kendte. På selve dagen var både Marco og pianisten i god tid og sang og spillede de to sange, så alle blev rørte. Jeg kan varmt anbefale Marco (og Josè).

Anmeldt af Camilla Valeur Nygaard d. 25. april 2021
5
1
5

En fantastisk oplevelse

Der var italiensk tema til min 70 års fødselsdag, og Marco var med til at forstærke stemningen med napolitanske sange og opera arier fremført med smuk stemme og en skøn personlighed. Der var 6 mindre børn med til festen, og de sad helt stille og lyttede forundret til de smukke høje toner. Det var en fornøjelse at have Marco på besøg, og jeg kan varmt anbefale Marco som underholder til enhver lejlighed.

Anmeldt af Anne Birgitte Jensen d. 6. september 2020

Kontakt Marco - Italienske sange og Arier

Kontakt Marco - Italienske sange og Arier via formularen her, så vil Marco - Italienske sange og Arier vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Parla piu piano
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjRPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a538d6ea91aaec22f96793c6a06f0f9cbec608b1/Parla_piu_piano_-_Parla_piu_piano.mp3